Ara que és època de calçots... Òbviament us ensenyaré a fer: SALSA DE CALÇOTS! Quina sorpresa, eh? És una recepta MOLT fàcil de fer, que li donarà als teus calçots un gust deliciós!
Ingredients:
Preparació:
Ingredients:
- 1 cabeça d'alls escalivats i 1 all cru
- 100 g. d'ametlles torrades i pelades
- 30 g. d'avellanes torrades i pelades
- 4 o 5 tomacons madurs escalivats
- Aproximadament 80 cl. d'oli d'oliva arbequina
- 1 llesca de pa sec i torrat xopat amb vinagre
- 1 polpa de nyora o 2 cullerades de pebre vermell
- sal
Preparació:
- En un morter (o batedora) primer posarem la sal al gust.
- Després picarem els alls.
- Afegirem i picarem les ametlles i les avellanes.
- Picarem els tomacons.
- Afegirem l'oli a poc a poc sense deixar de picar (o batre), fins que veiem que la salsa quedi bé per a sucar-hi el Calçot (depèn de l'oli la podrem fer més espessa o més clara).
- Finalment afegirem la llesca de pa, la polpa de la nyora o el pebre vermell.
No hay comentarios:
Publicar un comentario