"Fricandó matiner, a RAC 105". Bé, no sé si ho heu escoltat mai... Però a mi m'encanta aquest programa, em va genial per despertar-me als matins... Igual que m'agrada el nom: FRICANDÓ. I és que és tan bo el fricandó! Tan tendre... Avui us ensenyaré com el podem fer!
Ingredients:
- 600 grams de vedella (tapaplana o crostó)
- Moixernons
- 2 cebes
- 1 tomàquet
- 2 o 3 alls
- 6 ametlles
- 2 avellanes
- 3 pinyonets
- 1 llesca petita de pà
- 1 cobet Maggi
- Julivert
- Sal
- Farina
- 1 copeta de vi blanc
Preparació:
- Treiem el tronquet dels moixernons i el posem en remull.
- Passem la carn per la farina sense salar, l'espolsem i la fregim, i després fregim el pà.
- Colem l'oli.
- Sofregim la ceba i el tomàquet.
- Preparem la picada amb l'all, el pà, el julivert, les ametlles, avellanes i pinyons.
- Salem la carn i la posem en el sofregit.
- Hi afegim la picada, els moixernons, el cubet Maggi, el vi i l'aigua que cubreixi la carn.
- Ho deixem que es vagi fent a foc lent, procurant que no s'enganxi la carn.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario