Ja és cap de setmana i no sabeu què fer? Us proposo aquest filet. A vegades la carn queda molt dura, la trobem sosa, etc... Però si feu un filet d'aquesta manera, us pus assegurar que quedarà ben tendre i bona!
Ingredients:
- Un filet (porc o vedella)
- 8 o 10 alls
- Pebre en pols
- Pebre en gra
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació:
- Primer de tot li posem sal i pebre en pols al filet i el posem en una safata fonda (apta pel forn).
- Després li posem els alls sense pelar, els grans de pebre, i ho cobrim tot amb l'oli.
- Ho deixem reposar unes 5 hores.
- Quan ja ha reposat el posem al forn a 220ºC i ho deixem coure 30-45 minuts.
- Quan es vegi una mica torrat es gira i es deixa 10-15 minuts més.
- Es treu del forn i ja estarà a punt per servir (tallat)
- Es pot acompanyar amb patates, salsa de ceps...
Bon Profit!
Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
rellumillu
ResponderEliminarrellumilluuuu
ResponderEliminar