sábado, 12 de diciembre de 2015

Espaguetis amb Bolets

Ja sabem tots que els espaguetis és un plat que es pot preparar de moltes maneres diferents. En aquest bloc hem vist els espaguetis a la carbonara i els espaguetis del mar (amb peix), i ara us porto una altre manera de fer-los molt bona! Els espaguetis amb Bolets! Si t'agraden els bolets, aquest és un plat molt bo i molt fàcil de preparar.

Temps de preparació: 20-30 minuts
Dificultat: Fàcil

Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats

Ingredients (per a 3-4 persones): 

  • 200 g d'espaguetis
  • 100 g de bolets (poden ser frescos o congelats)
  • Un potet petit de ceps en pols
  • 100-150 ml de crema de llet
  • Sal

Preparació:
  1. Primer de tot posarem una cassola amb aigua al foc i quan bulli, li tirem una mica de sal i els espaguetis. Deixem els espaguetis coure durant 10 - 15 minuts, depen de si ens agraden al punt o més tovets. 
  2. Els deixem escórrer i mentre, en una paella gran (ja que l'aprofitarem més tard), posem a fregir els bolets. Si els hem escollit frescos trigaran més. 
  3. Els reservem en un plat.
  4. A la mateixa paella o en un pot, prepararem una sala de ceps amb la crema de llet i els ceps en pols.
  5. Barregem els espaguetis i la salsa de ceps a la paella i engeguem el foc.
  6. Deixem que els espaguetis s'impregnin amb la salsa durant uns 2 minutets, i hi afegim els bolets per donar-li el gust.
  7. Remenem durant uns minutets més i ja estarà llest per menjar!
Blog de les fotografies dels plats d'aquest bloc:  http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/  

No hay comentarios:

Publicar un comentario