Ja sabem tots que els espaguetis és un plat que es pot preparar de moltes maneres diferents. En aquest bloc hem vist els espaguetis a la carbonara i els espaguetis del mar (amb peix), i ara us porto una altre manera de fer-los molt bona! Els espaguetis amb Bolets! Si t'agraden els bolets, aquest és un plat molt bo i molt fàcil de preparar.
Temps de preparació: 20-30 minuts
Dificultat: Fàcil
Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats
Ingredients (per a 3-4 persones):
- 200 g d'espaguetis
- 100 g de bolets (poden ser frescos o congelats)
- Un potet petit de ceps en pols
- 100-150 ml de crema de llet
- Sal
Preparació:
- Primer de tot posarem una cassola amb aigua al foc i quan bulli, li tirem una mica de sal i els espaguetis. Deixem els espaguetis coure durant 10 - 15 minuts, depen de si ens agraden al punt o més tovets.
- Els deixem escórrer i mentre, en una paella gran (ja que l'aprofitarem més tard), posem a fregir els bolets. Si els hem escollit frescos trigaran més.
- Els reservem en un plat.
- A la mateixa paella o en un pot, prepararem una sala de ceps amb la crema de llet i els ceps en pols.
- Barregem els espaguetis i la salsa de ceps a la paella i engeguem el foc.
- Deixem que els espaguetis s'impregnin amb la salsa durant uns 2 minutets, i hi afegim els bolets per donar-li el gust.
- Remenem durant uns minutets més i ja estarà llest per menjar!
No hay comentarios:
Publicar un comentario