domingo, 20 de junio de 2010

Fideuà


Diumenge... Di assolellat... No sabeu què fer... Tranquils! JO tinc la solució! Per què no fem una fideuà de peix ben bona? Es clar que sí! Només heu de seguir aquests passos:



Ingredients:
  • 400 gr de fideus del número 1 (100 gr per persona)
  • 1 sèpia gran
  • 1/2 kg de llangostins pelats
  • 1 litre de fumet de peix ( si no el voleu cuinar vosaltres, el venen ja fet al super amb tetrabrik )
  • 1 all
  • 1 tomàquet ratllat
  • 1 ceba
  • Oli
  • Sal
  • 1 pessic de sucre

Preparació:
  1. Posem oli a foc lent a la paella i hi tirem un all pelat sencer.
  2. Un cop l'all s'hagi enrossit, el treiem i amb l'oli ben calent tirem els fideus a la paella.
  3. Els anem rementant fins que quedin rossos. Un cop fet això els traiem del foc i els reservem.
  4. A part, agafem la paella per fer la fideuà i fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Ho rectifiquem de sal i sucre ( per treure l'acidesa del tomàquet)
  5. Un cop fet el sofregit afegim la sèpia tallada a trossets, ho deixem coure uns minuts tot remenant i hi afegim els llangostins.
  6. estigui tot cuit afegim els fideus que teniem apartats. Ho barregem tot i hi tirem el fumet de peix.
  7. Abaixem el foc i esperem que els fideus absorbeixin el fumet.
  8. Un cop ja no hi hagi es posin secs i drets.

Bon Profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario