Diumenge... Di assolellat... No sabeu què fer... Tranquils! JO tinc la solució! Per què no fem una fideuà de peix ben bona? Es clar que sí! Només heu de seguir aquests passos:
Ingredients:
- 400 gr de fideus del número 1 (100 gr per persona)
- 1 sèpia gran
- 1/2 kg de llangostins pelats
- 1 litre de fumet de peix ( si no el voleu cuinar vosaltres, el venen ja fet al super amb tetrabrik )
- 1 all
- 1 tomàquet ratllat
- 1 ceba
- Oli
- Sal
- 1 pessic de sucre
Preparació:
- Posem oli a foc lent a la paella i hi tirem un all pelat sencer.
- Un cop l'all s'hagi enrossit, el treiem i amb l'oli ben calent tirem els fideus a la paella.
- Els anem rementant fins que quedin rossos. Un cop fet això els traiem del foc i els reservem.
- A part, agafem la paella per fer la fideuà i fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Ho rectifiquem de sal i sucre ( per treure l'acidesa del tomàquet)
- Un cop fet el sofregit afegim la sèpia tallada a trossets, ho deixem coure uns minuts tot remenant i hi afegim els llangostins.
- estigui tot cuit afegim els fideus que teniem apartats. Ho barregem tot i hi tirem el fumet de peix.
- Abaixem el foc i esperem que els fideus absorbeixin el fumet.
- Un cop ja no hi hagi es posin secs i drets.
Bon Profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario