Cada any, un cop a l'any, l'àvia compra rap i ens fa aquesta recepta. I és que li queda boníssim! Així que, algun dia que tingueu convidats i us vulgueu gastar una mica de diners amb el rap, val la pena provar aquesta recepta. Jo no podia parar de sucar pa a la salsa! Feta amb all i julivert... Mmm!! És força fàcil de fer, i també queda boníssima amb altres peixos, com el lluç. Us animeu?
A mi aquest plat m'encanta. Diria que m'agrada més l'acompanyament que el plat en sí... Tot i que el peix també m'agrada molt! És un plat perfecte per a un dinar de diumenge.
Ametlles! Sóc fan de les ametlles! Aquesta recepta de calamars amb salsa d'ametlles és deliciosa. La pinta potser no és la més bona... Però us asseguro que és plaer de Déus. Els calamars queden molt tendres i la salsa és... ESPECTACULAR. És una recepta de la Gloria Baliu, treta del llibre "La cuina Ràpida de la Gloria Baliu"
El bacallà, un dels meus peixos preferits! I d'aquesta manera, encara millor! Una mica enfarinat, amb salsa de tomàquet, ceba, bolets, patates... I per acabar-ho de rematar, gratinat amb allioli! És irresistible!
L'altre dia tenia lluç a la nevera per sopar, però no em venia de gust fer-lo a la planxa; així que vaig estar mirant receptes per fer-lo, i la més fàcil, ràpida i saludable era a la Papillote. Vaig veure que cadascú el feia amb diferents ingredients, i vaig decidir que jo faria el mateix amb els ingredients que tenia. Així és com em va quedar:
Hi ha gent que li agrada molt el peix, d'altres que no els hi agrada gens. Però ta si ets d'un grup com de l'altre, el 99% de les possibilitats és que t'agradi la següent recepta. Es tracta de calamars amb salsa que els hi dona un toc BONÍSSIM!
Ja és cap de setmana i no sabeu què fer? Us proposo aquest filet. A vegades la carn queda molt dura, la trobem sosa, etc... Però si fer un filet d'aquesta manera, us puc assegurar que quedarà ben tendrei i bona!
Avui farem cargols! Espera, cargols has dit? Sí, sí, cargols! Potser a molts de vosaltres no us agraden... Però jo us animo a provar aquests, són boníssims! A més, el cargol és un aliment molt bo per a la salut!
"Fricandó matiner, a RAC 105". Bé, no sé si ho heu escoltat mai... Però a mi m'encanta aquest programa, em va genial per despertar-me als matins... Igual que m'agrada el nom: FRICANDÓ. I és que està tan bo el fricandó! Tan tendre... Avui us ensenyaré com el podem fer!
Avui us ensenyaré a fer una recepta amb peix, que és molt sa! I aquest peix és... Txan, txan, txaaaan! BACALLÀ! Bé, en veritat ja ho sabieu... Ho posava al títol... Doncs us ensenyaré a fer bacallà a la llauna, que ens agradarà (si no és a tots) a casi tots!
Mmm....!!! Calamars a la romana! Aquest cop farem una miqueta de trampa... Aquesta recepta no és meva, es de receptes.cat, però és que m'ha enccantat! L'heu de provar!
No hay comentarios:
Publicar un comentario