domingo, 20 de junio de 2010

Broquetes de fruita i xocolata

"De postres: fruita, que és sana." "Però... Friuta? Jo de postres vull menjar alguna porqueria! Un pastisset, xocolata... Per una vegada..." "Bé, dons cap problema. Fruita i xocolata!" Avui us ensenyaré a fer unes delicioses broquetes de fruita i xocolata!

Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats
Ingredients
  • Palets de fusta "pinchos"
  • 1 poma
  • Pinya (natural o en el seu suc)
  • 1 taronja
  • Maduixes
  • 2 kiwis
  • 1 rajola de xocolata per fondre (Nestlé)
  • 1/4 de litre de llet
  • Cacau en pols (Cola-cao o Nesquík)
  • Una mica d'aigua

Preparació:
  1. Peles, natejes i talles en trossets de la mida d'una nou la fruita.
  2. Vas posant amb l'ordre que més t'agradi la fruita als "pinchos". Òbviament, no cal que sigui la que he dit, per a gustos persones. Però us asseguro que les maduixes amb xocolata són una delícia.
  3. Mentrestant, en un bol hi poses la xocolata tallada en trossets (no tota), una mica de la llet, una cullerada de cacau en pols i un rajolinet d'aigua.
  4. Ho poses en el microones durant 2 o 3 minuts a màxima potència. Quan comencis a sentir olor de xocolata ho treus.
  5. Remenes bé la xocolata amb una cullera fins que quedi una pasta homogènia.
  6. Hi afegeixes la xocolata i la llet que queda i ho tornes a posar al microones 1 o 2 minuts més.
  7. Ho treus i ho barreges bé. Si no es desfà suficient ho tornes a posar al microones, tantes vegades com faci falta.
  8. Si veus que està massa espès, hi afegeixes una mica de llet; i si del contrari ho trobes massa líquid, hi afegeixes cacau i ho tornes a posar al microones.
  9. Barreges per última vegada la xocolata per assegurar-te que no queden grumolls i, després de posar un "pincho" a cada plat, hi tires la xocolata per sobre.
  10.  Si veus que en sobra, pots deixar-la en un bol i portar-la a taula per a qui en vulgui més, o posar-nen una mica a cada plat, al costat de la broqueta. Per decorar-ho, hi pots posar-hi un trosset de pinya a sobre de la xocolata que ha sobrat, tirar-hi una mica de canyella en pols pel voltant, sucre glaceé... Imaginació al poder!
I ara ja només queda una cosa... Gaudir de les postres.
Bon profit!
Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc:  http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/   

No hay comentarios:

Publicar un comentario