Hola! Avui us porto una recepta d'arròs amb verdures i gambes. Aquesta recepta la vaig fer un dia que no sabia què fer, i vaig aprofitar alguns aliments que tenia al congelador i al rebost. I quina sorpresa que vaig tenir! Al final em va quedar un plat més que acceptable! A més, és una recepta força fàcil de realitzar. T'hi animes? Recorda que els ingredients es poden variar!
Hola! Com proven les vacances? Aquest estiu nosaltres hem anat a passar uns dies a Itàlia i, com a bons turistes, hem comprat un paquet d'espaguetis; així que vam aprofitar i vam fer uns deliciosos espaguetis a la carbonara. Aquesta recepta li va ensenyar una italiana al meu pare fa uns anys, així que podríem dir que és LA AUTÈNTICA RECEPTA ITALIANA. Us animeu a fer-la? No és gens complicat!
Abans de tot: Per què "Arròs Semi Negre" i no "Arròs Negre"? Doncs bé, molt fàcil. Com podeu veure a la foto, l'arròs no és de color negre, però tampoc té un color de paella. Això és perquè quan vam comprar la sípia, vam demanar la tinta però ens en van posar molt poca. Hem fet el que hem pogut... Tot i així, ens va quedar un arròs molt bo! I no em vull imaginar com seria amb tota la tinta... Mmmmm!! Us animeu a provar-lo?
T'agrada el peix? T'agrada la pasta? Aquesta recepta t'encantarà! Una recepta d'espaguetis amb peix ben bona! Jo l'he fet amb espaguetis integrals, però, evidentment, es pot fer amb espaguetis normals.
Ous farcits... Pensareu que porten carn, però no! Són ous farcits de tonyina. Bens sans... I bons! I per sonar-li bon gust, li posarem una mica de maionesa per sobre. Un plat deliciós, us ho puc ben assegurar!
A qui no li agrada fer pastissos? A tothom li agrada, i és per aquesta raó que us proposo aquesta recepta. És un pastís, però més saludable i bo! Teniu un dinar familiar i no sabeu que preparar? Aquí tenim la solució! Segur que triomfeu. a més, no és difícil de fer; una mica entretingut... Però difícil, no! T'hi animes?
A mi personalment aquesta recepta m'encanta, i més aquests dies que fa tant fred! És molt fàcil de preparar i es boníssima! La prova és que més d'una persona ja m'ha demanat que li ensenyi la recepta... En faig tanta propaganda!
Potser a molts de vosaltres no us agrada el carbassó, o directament no us agrada la verdura. Normal, a mi tampoc m'agrada! Però en menjo, sabeu com? Amb les cremes. Les cremes és una manera de menjar verdura i diferents aliments sense notar-ne tant el gust. A més, aquesta crema de carbassó, està boníssima! Es clar, és de l'àvia.
A qui no li agrada el pernil salat? I l'arròs? Per què no posar-ho tot junt? Aquest nés el resultat! I ben bo que està! I a més a més, és un dels plats més fàcils que poden existir en el món de la cuina!
Arriba l'estiu, mengem gelats, xocolata... Però, per què no menjar verdura? Amb lo sana que és! El problema és que a molta gent no li agrada... La única manera de fer-ho és amb cremes! Però... Fredes!
Espaguetis, macarrons, raviolis... A tots ens agrada la pasta! Però... De quina manera la podem fer? Avui us ensenyaré a fer els espaguetis a la carbonara. Segurament tots haureu sentit a parlar d'aquest plat... És conegut. Però crec que no tots el sabeu fer, o si? Aquí teniu la manera com els faig jo:
Diumenge... Dia assolellat... No sabeu què fer... Tranquils! Jo tinc la solució! Per què no fem una fideuà de peix? Es clar que sí! Només heu de seguir aquests passos:
No hay comentarios:
Publicar un comentario