Bé, ara que s'acosta la quaresma i Setmana Santa; què millor que una recepta de Bunyols de vent? Aquí us la deixo! Ja veureu que fàcil que és! I ben aviat també una recepta de una deliciosa xocolata per fer una Mona de Pasqua ben bona!
Ingredients:
Preparació:
Blog de les fotografies dels plats d'aquest bloc: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
Ingredients:
- 1/4 de litre d'aigua
- 125 g. de farina
- 100 g. de mantega o margarina (a trossos)
- 4 ous petits
- 1 pessic de sal
- sucre de llustre
- Una mica de comí
- Una mica d'anís
Preparació:
- Poseu en un cassó l'aigua freda amb mantega i la sal.
- Escalfeu-ho i aneu-ho remenant fins que la mantega es desfaci. (Abans que l'aigua bulli).
- Quan estigui bullint remeneu uns segons amb un batedor i just després tireu-hi la farina, tota d'una vegada.
- Doneu-hi una remenada enèrgica amb el batedor i acabeu de remenar amb una espàtula o cullera de fusta.
- Traieu el cassó del foc i afegiu-hi dos ous i torneu a remenar.
- Després poseu-hi una mica de comí, anís i els altres dos ous i treballeu-ho de la mateixa manera. La pasta ha de quedar una mica espesa, per aquesta raó; els altres dos ous no sempre fan falta.
- Agafeu la pasta a cullerades i tireu-la en una paella amb força oli, no massa calent.
- Deixeu que es vagin fregint (la cuita es lenta), es van estofant a poc a poc i ells mateixos (si la pasta està ben feta) es van girant.
- Quan ja estiguin daurats, es poden treure.
- Es poden servir amb el sucre de llustre, o farcits de melmelada, crema o nata; però ensucrar-los igualment.
Blog de les fotografies dels plats d'aquest bloc: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario