domingo, 20 de junio de 2010

Espaguetis a la carbonara

Espaguetis, macarrons, raviolis... A tots ens agrada la pasta! Però... De quina manera la podem fer? Avuí us ensenyaré a fer els espaguetis a la carbonara. Segurament tots haureu sentit a parlar d'aquest plat, però no tots el sabreu fer. Aquí teniu la manera com els faig jo:



Ingredients:
  • 400 gr. d'espaguetis (100 gr, per persona)
  • 1 bric de nata líquida
  • 4 talls de bacó
  • 1 ou
  • 1 ceba
  • Nou moscada
  • Sal

Preparació:
  1. Coure la pasta en aigua salada bullint durant uns 10 o 12 min.
  2. Mentrestant, sofregim la ceba picada i el bacó en un rajolí d'oli d'oliva a foc lent fins que es quedi transparent en una paella gran.
  3. Un cop fets els espaguetis els escorrem i els trobem a la paella i remenem.
  4. Batem l'ou i l'hi fetes per sobre a l'arròs remenem i afegim la nata líquida, empolvorem una mica de nou moscada per sobre i tornem a remoure de nou fins que vegem que la pasta ha pres una consistència "enganxosa".
Bon Profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario