Espaguetis, macarrons, raviolis... A tots ens agrada la pasta! Però... De quina manera la podem fer? Avuí us ensenyaré a fer els espaguetis a la carbonara. Segurament tots haureu sentit a parlar d'aquest plat, però no tots el sabreu fer. Aquí teniu la manera com els faig jo:
Ingredients:
Preparació:
Ingredients:
- 400 gr. d'espaguetis (100 gr, per persona)
- 1 bric de nata líquida
- 4 talls de bacó
- 1 ou
- 1 ceba
- Nou moscada
- Sal
Preparació:
- Coure la pasta en aigua salada bullint durant uns 10 o 12 min.
- Mentrestant, sofregim la ceba picada i el bacó en un rajolí d'oli d'oliva a foc lent fins que es quedi transparent en una paella gran.
- Un cop fets els espaguetis els escorrem i els trobem a la paella i remenem.
- Batem l'ou i l'hi fetes per sobre a l'arròs remenem i afegim la nata líquida, empolvorem una mica de nou moscada per sobre i tornem a remoure de nou fins que vegem que la pasta ha pres una consistència "enganxosa".
No hay comentarios:
Publicar un comentario