martes, 8 de junio de 2010

Calamars a la romana

Mmm....!!! Calamars a la romana! Aquest cop farem una miqueta de trampa... Aquesta recepta no és meva, és de receptes.cat, però és que m'ha encantat! L'heu de provar!


Ingredients:
  • 1 kg calamars
  • Un ou, 
  • Cervesa
  • 3 o 4 cullerades de farina
  • Sal.

Preparació:
  1. Agafem els calamars el netejem i els tallem a rodelles i escorrem.
  2. En un bol posem l’ou, la cervesa, la farina i un polset de sal.
  3. Ho anem barrejant fins que quedi espès, per saber si falta o no farina, enfonsem el dit a la pasta, i si la pasta rellisca pel dit vol dir que en falta.
  4. Agafem tots els calamars hi els posem dins el bol.
  5. Agafem una paella i hi posem oli, bastant.
  6. Quan l’oli ja estigui calent, ho sabrem tirant-hi una mica de la pasta que ha de quedar recollida, sense escampar-se, anem tirant els calamars de pocs en pocs.
  7. En el moment de tirar-los els calamars s’enfonsen, però al cap d’una estona pugen, suren, i aleshores els hem de treure de la paella, si els deixéssim més estona quedarien massa fets.
  8. Però s’han de menjar al moment.
  9. Es poden servir amb llimona, va a gust de cadascú.
Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario