Mmm....!!! Calamars a la romana! Aquest cop farem una miqueta de trampa... Aquesta recepta no és meva, és de receptes.cat, però és que m'ha encantat! L'heu de provar!
Ingredients:
Preparació:
Ingredients:
- 1 kg calamars
- Un ou,
- Cervesa
- 3 o 4 cullerades de farina
- Sal.
Preparació:
- Agafem els calamars el netejem i els tallem a rodelles i escorrem.
- En un bol posem l’ou, la cervesa, la farina i un polset de sal.
- Ho anem barrejant fins que quedi espès, per saber si falta o no farina, enfonsem el dit a la pasta, i si la pasta rellisca pel dit vol dir que en falta.
- Agafem tots els calamars hi els posem dins el bol.
- Agafem una paella i hi posem oli, bastant.
- Quan l’oli ja estigui calent, ho sabrem tirant-hi una mica de la pasta que ha de quedar recollida, sense escampar-se, anem tirant els calamars de pocs en pocs.
- En el moment de tirar-los els calamars s’enfonsen, però al cap d’una estona pugen, suren, i aleshores els hem de treure de la paella, si els deixéssim més estona quedarien massa fets.
- Però s’han de menjar al moment.
- Es poden servir amb llimona, va a gust de cadascú.
No hay comentarios:
Publicar un comentario