martes, 8 de junio de 2010

Bacallà a la llauna

Avui us ensenyaré a fer una recepta amb peix, que és molt sa! I aquest peix és... Txan, txan, txaaaan! BACALLÀ! Bé, en veritat ja ho sabieu... Ho posava al títol... Doncs us ensenyaré a fer bacallà a la llauna, que ens agradarà a (si no és tots) casi tots!


Imatge d'interet
Ingredients:
  • Bacallà salat(morro)
  • Farina
  • Alls
  • Julivert
  • Pebre vermell
  • Vi blanc
  • Oli

Preparació:
  1. Es dessala el bacallà durant tres dies, canviant-li l'aigua cada dia.
  2. Quan està dessalat, s'eixuga, s'enfarina bé i es fregeix a la paella amb oli suficient.
  3. Un cop fregit, es posa en una llauna del forn.
  4. En una paella petita amb una mica d'oli, es fregeixen unes dents d'all, tallades a làmines, fins que siguin rosses.
  5. Llavors es tira una cullerada de pebre vermell a la paella, se li dóna una bona remenada i s'hi afegeix un raig de vi blanc.
  6. Quan hagi reduït una mica, es tira sobre el bacallà.
  7. Llavors s'hi escampa una mica de julivert picat s'enforna una estona, fins que el bacallà es confiti amb el suc.

Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario