Avui us ensenyaré a fer una recepta amb peix, que és molt sa! I aquest peix és... Txan, txan, txaaaan! BACALLÀ! Bé, en veritat ja ho sabieu... Ho posava al títol... Doncs us ensenyaré a fer bacallà a la llauna, que ens agradarà a (si no és tots) casi tots!
Ingredients:
Preparació:
Bon profit!
Imatge d'interet |
- Bacallà salat(morro)
- Farina
- Alls
- Julivert
- Pebre vermell
- Vi blanc
- Oli
Preparació:
- Es dessala el bacallà durant tres dies, canviant-li l'aigua cada dia.
- Quan està dessalat, s'eixuga, s'enfarina bé i es fregeix a la paella amb oli suficient.
- Un cop fregit, es posa en una llauna del forn.
- En una paella petita amb una mica d'oli, es fregeixen unes dents d'all, tallades a làmines, fins que siguin rosses.
- Llavors es tira una cullerada de pebre vermell a la paella, se li dóna una bona remenada i s'hi afegeix un raig de vi blanc.
- Quan hagi reduït una mica, es tira sobre el bacallà.
- Llavors s'hi escampa una mica de julivert picat s'enforna una estona, fins que el bacallà es confiti amb el suc.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario