lunes, 10 de febrero de 2014

Lluç a la Papillote amb espàrrecs i carbassó

L'altre dia tenia lluç a la nevera per sopar, però no em venia de gust fer-lo a la planxa; així que vaig estar mirant receptes per fer-lo, i la més fàcil, ràpids i saludable era a la Papillote. Vaig veure que cadascú el feia amb diferents ingredients, i vaig decidir que jo faria el mateix amb els ingredients que tenia. Així és com em va quedar:

Temps de preparació: 5 minuts    Temps de cocció: 10 minuts
Dificultat: Molt fàcil

Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats

Ingredients:
  • 1 Tros de lluç (la mida que es vulgui)
  • Mig carbassó
  • Mitja ceba
  • 1 o 2 espàrrecs blancs
  • Pebre vermell en pols
  • Pebre blanc en pols
  • Sal
  • Oli d'oliva

Preparació:
  1. Pelem, rentem i tallem la ceba en fines rodanxes. Netegem i tallem el carbassó en quadradets (sense pelar) i els espàrrecs en trossets petits.
  2. Posem el lluç a sobre d'un tros de paper de plata i hi tirem les verduretes per sobre.
  3. Hi posem un xic de pebre vermell i blanc per sobre (sense passar-se o picarà molt) i sal. Per sobre hi tirem un petit raig d'oli d'oliva.
  4. Fem un paquet ben tancat amb les bandes del costat ben doblegades amb el paper d'alumini.
  5. Col·loquem el paquet sobre una safata de forn i ho deixem coure durant 10 minuts a una temperatura de 200º.
Bon profit!

Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc: 
http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/  

No hay comentarios:

Publicar un comentario