L'altre dia tenia lluç a la nevera per sopar, però no em venia de gust fer-lo a la planxa; així que vaig estar mirant receptes per fer-lo, i la més fàcil, ràpids i saludable era a la Papillote. Vaig veure que cadascú el feia amb diferents ingredients, i vaig decidir que jo faria el mateix amb els ingredients que tenia. Així és com em va quedar:
Temps de preparació: 5 minuts Temps de cocció: 10 minuts
Dificultat: Molt fàcil
Ingredients:
Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc:
http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
Temps de preparació: 5 minuts Temps de cocció: 10 minuts
Dificultat: Molt fàcil
Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats
Ingredients:
- 1 Tros de lluç (la mida que es vulgui)
- Mig carbassó
- Mitja ceba
- 1 o 2 espàrrecs blancs
- Pebre vermell en pols
- Pebre blanc en pols
- Sal
- Oli d'oliva
Preparació:
- Pelem, rentem i tallem la ceba en fines rodanxes. Netegem i tallem el carbassó en quadradets (sense pelar) i els espàrrecs en trossets petits.
- Posem el lluç a sobre d'un tros de paper de plata i hi tirem les verduretes per sobre.
- Hi posem un xic de pebre vermell i blanc per sobre (sense passar-se o picarà molt) i sal. Per sobre hi tirem un petit raig d'oli d'oliva.
- Fem un paquet ben tancat amb les bandes del costat ben doblegades amb el paper d'alumini.
- Col·loquem el paquet sobre una safata de forn i ho deixem coure durant 10 minuts a una temperatura de 200º.
Bon profit!
Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc:
http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario