El bacallà, un dels meus peixos preferits! I d'aquesta manera... Encara millor! Una mica enfarinat, amb salsa de tomàquet, ceba, bolets, patates... I per acabar-ho de rematar, gratinat amb allioli! És irresistible!
Temps de preparació: 10 minuts Temps de cocció: 5-10 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS:
Temps de preparació: 10 minuts Temps de cocció: 5-10 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS:
- 600 g de bacallà
- 500 g de tomàquet de pot (fregit o triturat)
- 2 cebes dolces
- 2 dents d'all
- Allioli
- Xampinyons filatejats
- Patates (jo he fet servir patates congelades en rodanxes)
- un xic d'oli
- un rajolí de salsa de soja
PREPARACIÓ:
- Piquem fi la ceba i ho tirem juntament amb l'all a una paella fonda o a una cassola. Ho deixem a foc lent amb una miqueta d'oli i un raig de salsa de soja fins que la ceba es posi més toveta.
- Hi afegim el tomàquet i ho deixem uns 5 minutets més mentre ho vas barrejant.
- Ara afegim els trossos de bacallà i els deixem MÀXIM 2 minuts per a cada banda.
- Aboquem tot el contingut de la cassola a una safata per a forn i hi afegim els xampinyons i les patates.
- Agafem l'allioli i en posem una mica per sobre de cada tros de bacallà.
- Ho posem al forn a màxima potència entre 3 i 10 minuts al gust (jo l'he deixat 3 minuts perquè m'agrada el peix cruet, però si us agrada més fet el podeu deixar tot el rato que vulgueu! Això si, vigilem que no se'ns cremi la resta).
Bon profit!
Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario