Aquest pastís és com un pa de pessic, però per aquells a qui els hi agradin els sabors fort, perquè... Queda bastant àcid! I es clar, és de llimona! Però és boníssim! Aquest pastís el vaig fer amb una amiga meva per a la seva mare, i és MOLT FÀCIL DE FER.
Temps de preparació: 15 min Temps de cocció: 25 min
Dificultat: Molt fàcil
Ingredients:
Temps de preparació: 15 min Temps de cocció: 25 min
Dificultat: Molt fàcil
Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats
Ingredients:
- 3 llimones ratllades
- 2 vasos de 200 ml de farina de reposteria
- 3 ous
- 1 sobre de llevat (16g)
- 1 vas (200 ml) de suc de llimona
- 1/2 vas (100 ml) d'oli
- 1 vas de 200 ml de sucre
Preparació:
- Escalfem el forn a 200º.
- En un bol, hi tirem els ous i els batem. Hi afegim el sucre i continuem barrejant.
- Després hi afegim el suc de llimona.
- Hi incorporem la farina mica en mica barrejant tota l'estona.
- Hi afegim l'oli i ho barregem fins que la mescla sigui homogenia.
- Per últim, hi incorporem el sobre de llevat.
- Untem un motlle amb mantega i hi aboquem la massa.
- Ho posem al forn uns 20-25 minuts.
Blog de Fotos: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario