jueves, 15 de mayo de 2014

Brownies de xocolata

A qui no li agraden els brownies? A ningú! Avui us porto dos receptes de brownies de xocolata, una queda més "normal", i l'altre queda com mig desfet, però a mi m'encanta! A més, és SÚPER SÚPER SÚPER SÚPER fàcil de fer! NO PORTA OU i pots fer-ho amb diferentes mides MOLT fàcilment sense haver de calcular res.... Ara us ho explico:

RECEPTA 1:
Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats

Temps de preparació: 10 mintus    Temps de cocció: 20 minuts
Dificultat: fàcil

Ingredients:
  • 85 g de farina
  • 1 culleradeta de cacau
  • una mica de sal
  • 170 g de sucre morè
  • 55 g de mantega o margarina
  • 2 cullerades d'aigua
  • 100 g de xocolata
  • 1 cullerada d'extracte de vainilla
  • 15 g de farina de blat +`150 ml d'aigua (o 2 ous)
  • 1 cullerada de llevat

Preparació:
  1. Primer de tot, engeguem el forn a 180º.
  2. Tamisem la farina, el cacau, la sal i el llevat en un bol.
  3. En un cassó hi posem el sucre, la mantega, l'aigua, la xocolata i la vainilla i ho deixem a foc lent, barrejant fins que s'hagi desfet tot.
  4. Ho tirem al bol juntament amb la farina.
  5. Netagem el cassó i hi posem la farina de blat amb els 150 ml d'aigua, a foc lent, barrejant fins que la barreja espessi i quedi homogènia. Tirem aquesta barreja (o els 2 ous) al bol amb la resta dels ingredients.
  6. Posem la barreja en un motlle de 18 x 28 cm que haurem engrassat amb mantega.
  7. Ho deixem coure al forn uns 20 minuts.



RECEPTA 2:
Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats

Temps de preparació: 3 minuts     Temps de cocció: 1 minut
Dificultat: SÚPER fàcil

Ingredients:

  • 2 cullerades de llet
  • 2 cullerades d'oli
  • 4 cullerades de sucre (a mi m'agrada molt més amb sucre morè)
  • 2 cullerades de farina
  • 2 cullerades de cacau en pols
  • 2 cullerades de "pepites" de xocolata (amb llet o negra)

Preparació:
  1. Com heu vist, els ingredients són ben senzills, només us heu d'aprendre quins són hi posar-ne la mateixa quantitat en tots, menys en el sucre que en posarem el doble.
  2. El millor, és que depen de la gana que tinguis pots fer 1, 2, 3 cullerades... O fins i tot, jo a vegades en faig una de postres, només per donar-me el gustet. Anem amb la preparació:
  3. Només hem de posar tots els ingredients (amb l'ordre de la llista millor) i anar barrejant després de cada incorporació.
  4. Un cop la barreja feta, ho posarem al microones. Amb les racions que he donat jo són entre 1 i 1 minut i mig, dependent de com t'agradi el brownie (que surti líquid o més estil "pa de pessic").
  5. Però si varies les mides també varia el temps, només has d'anar provant.
  6. També es pot fer al forn (a mi m'agrada més), però gasta més energia i és més lent. Quan vegis que ja està consistent és que ja el pots treure.
Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc: 
http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/  

No hay comentarios:

Publicar un comentario