miércoles, 3 de abril de 2013

Xocolata per la mona

Sé que us vaig dir que penjaria una recepta de xocolata per fer la mona de pasqua, i també sé que no la vaig penjar... Però ja se sap: Més val tard que mai! Així que aquí la teniu, i ja sabeu; si aquest any us heu quedat sense mona... Feu vosaltres mateixos la xocolata! Està boníssima! Per llepar-se els dits! ;)


Mones de xocolata. Imatge treta de internet.

Ingredients: 
  • 250 grams de xocolata sense sucre
  • 1 pot de llet condensada de 500 grams
  • 1 cullerada d'aigua

Preparació:
  1. En un cassó, posa a fondre la xocolata amb l'aigua a foc lent. Remena-ho i vigila que no bulli
  2. Poc a poc, tira la llet condensada barrejant-la amb la xocolata.
  3. Apuja el foc fins a la meitat i deixa-ho coure 4 minuts.
  4. Deixa que es refredi. Si es vol, es pot posar a la nevera.
  5. Si vols fer alguna forma, quan ja estigui una mica dura, dona-li, i torna-la a deixar a la nevera fins que s'acabi d'endurir.
I això es tot! Fàcil, eh? I, es clar, també pots aprofitar aquesta recepta per fer xocolata desfeta, etc.
Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario