sábado, 14 de marzo de 2015

Pastís de formatge

Avui us porto una altre recepta de rebosteria amb "Philadelphia". Però aquest no és el típic amb base de galetes i cobertura de melmelada, no... Aquest pastís és semblant al que venen als supermercats (però casolà!). La seva preparació és similar a la de un pa de pessic. Abans feia aquella, però des que vaig descobrir aquesta.... Sempre la faig i té un èxit brutal! No em cansaré de repetir-ho, aquesta recepta de pastís de formatge és molt més bona que la que segurament coneixeu tots vosaltres!

Temps de preparació: 10 min           Temps de cocció: 35-50 min
Dificultat: Fàcil


Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats


Ingredients: 
  • 3 ous grans 
  • 3 iogurts (combina naturals i de llimona)
  • 250 g de formatge tipus "Philadelphia"
  • 120 g de farina
  • 150 g de sucre
  • 2 culleradetes de llevat
  • Mantega per al motlle

Preparació:
  1. Engeguem el forn a 175ºC.
  2. En un tassó, fon el formatge barrejant conínuament per vigilar que no es cremi i s'enganxi a les parets.
  3. En un bol, i tirem els 3 ous i el sucre. Barregem bé fins que quedi una barreja amb una miqueta d'escuma.
  4. Hi afegim la farina i el llevat tamisats i la resta dels ingredients (el formatge i els 3 iogurts).
  5. Deixem reposar la barreja uns minutets mentre engrassem un motlle amb la mantega.
  6. Posa-ho al forn uns 35-50 minuts fins que al clavar un palet de fusta no surti humit.
Molt bon profit!

Blog de Fotos: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario