domingo, 19 de abril de 2015

Bàsics: Pa de Pessic

Bon Dia!! Avui us porto un bàsic a la cuina de reposteria: Un Pa de Pessic! Aquest pa de pessic és d'un llibre que tenia quan era petita, i sincerament, després de provar molts pans de pessic diferents... Aquest és el que més m'agrada. Us animeuu?

Temps de preparació: 15 min                   Temps de cocció: 35 min 
Dificultat: Fàcil

 
Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats

Ingredients:
  • 150 g de mantega
  • 200 g de sucre
  • 2 ous
  • 200 g de farina
  • 1/2 sobre de llevat en pols
  • 3 cullerades de llet


Preparació:
  1. Encenem el forn a 180º.
  2. En un caçó, defem la mantega. També ho podem fer al microones. Un cop desfeta la posem en un bol.
  3. Hi afegim els ous i el sucre i ho barregem tot molt bé.
  4. Tot seguit i tirem les cullerades de llet. 
  5. Barregem la farina amb el llevat i, amb un colador, ho afegim al bol anterior.
  6. Untem un motlle rodó de 20 cm de diàmetre (aproximadament) amb mantega, i hi tirem la massa que acabem de fer. 
  7. Ho deixem al forn 35 minuts. Per saber si ja està fet, hi clavem un palet i, si surt net, és que ja el podem treure del forn. 
  8. Deixem que es refredi i...
Bon profit!

Blog de Fotos: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario