Bon Dia!! Avui us porto un bàsic a la cuina de reposteria: Un Pa de Pessic! Aquest pa de pessic és d'un llibre que tenia quan era petita, i sincerament, després de provar molts pans de pessic diferents... Aquest és el que més m'agrada. Us animeuu?
Temps de preparació: 15 min Temps de cocció: 35 min
Dificultat: Fàcil
Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats
Ingredients:
- 150 g de mantega
- 200 g de sucre
- 2 ous
- 200 g de farina
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 3 cullerades de llet
Preparació:
- Encenem el forn a 180º.
- En un caçó, defem la mantega. També ho podem fer al microones. Un cop desfeta la posem en un bol.
- Hi afegim els ous i el sucre i ho barregem tot molt bé.
- Tot seguit i tirem les cullerades de llet.
- Barregem la farina amb el llevat i, amb un colador, ho afegim al bol anterior.
- Untem un motlle rodó de 20 cm de diàmetre (aproximadament) amb mantega, i hi tirem la massa que acabem de fer.
- Ho deixem al forn 35 minuts. Per saber si ja està fet, hi clavem un palet i, si surt net, és que ja el podem treure del forn.
- Deixem que es refredi i...
Bon profit!
Blog de Fotos: http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario