viernes, 10 de marzo de 2017

Mini "San Jacobos"

A qui no li agraden els San Jacobos??!! Pernil Dolç i formatge arrebossat i fregit... Mmmm!! Potser no és el més sa que existeixi, però estan boníssims! En aquesta recepta us ensenyaré com fer mini Sa Jacobos d'una manera súper fàcil, ja veureu! Però compte, que siguin minis no vol dir que no atipin...

Temps de preparació: 30 min
Dificltat: Molt fàcil


Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats

INGREDIENTS :
  • 8 formatges "mini Babybel"
  • 8 talls de pernil dolç
  • 1 ou
  • Farina
  • Galeta picada

PREPARACIÓ:
  1. Agafem un tall de pernil dolç i, amb un ganivet, el tallem en dos tires.
  2. Col·loquem un babybel en un extrem i enrotllem el pernil al voltant. A continuació, fem el mateix amb la tira de pernil restant, de manera que no es vegi el formatge (així).
  3. Per arrebossar el nostre mini San Jacobo utilitzarem farina, ou i galeta picada. Agafem tres plats i omplim cada un amb un ingredient diferent. Passem el San Jacobo pels tres ingredients, seguint l'ordre "farina-ou-galeta picada" i vigilant que quedin ben recoberts. 
  4. Repetim el procediment amb els babybels restants i els fregim en oli ben calent fins que quedin dauradets.
*Nota: Evidentment, pots fer aquesta recepta amb qualsevol altre tipus de formatge i adaptant el pernil a la mida del formatge. Jo vaig provar de fer-ho amb aquest formatge de cabra. Vaig tallar el formatge en trossets petits i els vaig enrotllar en petites tires de pernil dolç (així). Em van quedar mini mini San Jacobos. 


Bon profit!

Blog de les fotografies dels plats d'aquest bloc:  http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/  

1 comentario: