domingo, 20 de junio de 2010

Fricando de l'avia


"Fricandó matiner, a RAC 105". Bé, no sé si ho heu escoltat mai... Però a mi m'encanta aquest programa, em va genial per despertar-me als matins... Igual que m'agrada el nom: FRICANDÓ. I és que és tan bo el fricandó! Tan tendre... Avui us ensenyaré com el podem fer!



Ingredients:

  • 600 grams de vedella (tapaplana o crostó)
  • Moixernons
  • 2 cebes
  • 1 tomàquet
  • 2 o 3 alls
  • 6 ametlles
  • 2 avellanes
  • 3 pinyonets
  • 1 llesca petita de pà
  • 1 cobet Maggi
  • Julivert
  • Sal
  • Farina
  • 1 copeta de vi blanc

Preparació:

  1. Treiem el tronquet dels moixernons i el posem en remull.
  2. Passem la carn per la farina sense salar, l'espolsem i la fregim, i després fregim el pà.
  3. Colem l'oli.
  4. Sofregim la ceba i el tomàquet.
  5. Preparem la picada amb l'all, el pà, el julivert, les ametlles, avellanes i pinyons.
  6. Salem la carn i la posem en el sofregit.
  7. Hi afegim la picada, els moixernons, el cubet Maggi, el vi i l'aigua que cubreixi la carn.
  8. Ho deixem que es vagi fent a foc lent, procurant que no s'enganxi la carn.


Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario