viernes, 18 de diciembre de 2015

Torró de Xocolata amb Festucs i Ametlles

S'acosta el Nadal i encara no teniu torrons? Creieu que al supermercat són molt cars? Cap problema! Avui us porto una recepta de torró MOLT però que MOLT FÀCIL de preparar, fins i tot un nen de 4 anys la podria fer! Aquesta recepta es pot fer amb qualsevol fruit sec; jo la he fet amb festucs i ametlles. T'hi animes? 

Dificultat: Molt fàcil
Temps de Preparació: 10 - 20 minuts


Feta amb una Canon. Tots els drets resesrvats

Ingredients:
  • Una tauleta de Xocolata per Fondre (per exemple, Nestlé Postres) (250g)
  • 75 grams de festucs (aproximadament)
  • 75 grams d'ametlla (aproximadament)
(Recordo que es pot fer amb qualsevol fruit sec i que les mides són orientatives segons si ens agrada amb més o menys trossets)


Preparació:
  1. Primer de tot posarem a fondre la xocolata al microones. La posarem en trossos a un bol, i la introduirem al microones a intervals de 20-30 segons fins que es fongui
  2. Cobrirem un motlle rectangular amb paper de forn, i hi tirarem la xocolata desfeta (el paper de forn ens servirà perquè no s'enganxi al motlle)
  3. Un cop escampada la xocolata per tot el motlle, hi tirarem els festucs i les ametlles prèviament pelats.
  4. Amb una cullera ho barregem tot. Aplanem la xocolata si fa falta i ho deixem refredar durant una hora mínim a la nevera.
  5. I llestos! Ja tenim el nostre torró!
Bon profit!

Blog de les fotografies de plats d'aquest bloc:  http://cuinacatalanafotografies.jimdo.com/  

No hay comentarios:

Publicar un comentario